Wandelafspraak

Tegenwoordig heb ik op maandagochtend een wandelafspraak. Met mezelf. De afspraak staat gepland in mijn agenda en ik hou mezelf eraan. Wat er de rest van de week ook mag gebeuren, deze tijd voor mezelf heb ik in de pocket! 

Tijdens coachingsgesprekken geven cliënten vaak aan moeite te hebben met het inplannen van tijd voor hen zelf. Tenminste, het plannen lukt soms nog wel, het daadwerkelijk vasthouden aan de afspraak schiet er vaak bij in. Dan is die vraag van een collega toch net belangrijker. Of er ligt een waslijst aan klusjes die eerst gedaan moeten worden, voordat er tijd vrijgemaakt mag worden voor ontspanning. Aan het einde van de dag is de tijd op en verschuift de afspraak met jezelf naar de volgende dag. Of hij verdwijnt volledig uit je agenda. 

En dan? Dan raak je uit balans. En als je uit balans raakt, kunnen stressklachten toenemen. En dit heeft weer gevolgen voor je gezondheid. Neem daarom afspraken die je met jezelf maakt net zo serieus als afspraken met een ander!

Lukt het jou om vast te houden aan afspraken met jezelf? Of kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat het mij weten, wie weet wandelen we de volgende keer samen!

Plan een afspraak

Neem contact op

Wil jij graag aan jezelf werken, signaleer je knelpunten bij een medewerker óf zijn er
binnenkort veranderingen op komst die van invloed kunnen zijn op (de balans van)
jouw werknemers? Vul het contactformulier in en dan zal ik zo snel mogelijk contact
opnemen.