Over mij

Mijn verhaal

Met mijn gezin en een paar huisdieren woon ik in het buitengebied van Ruinen, een prachtig brinkdorp in Zuidwest Drenthe. Al een paar jaar zijn we in onze vrije tijd aan het klussen in en om onze woonboerderij. Ontspanning vind ik in de (moes)tuin, door een flink eind te wandelen of een lekker spannend boek te lezen. Ook hou ik ervan om uitgebreid te koken.

De volgende stap

Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest als HR-professional in verschillende profit en non-profit organisaties, wilde ik graag mijn droom werkelijkheid laten worden: een eigen bedrijf gericht op coaching en ondersteuning van medewerkers. In 2020 ben ik hiermee gestart en het voelt geweldig! Zolang je doet waar je blij en gelukkig van wordt, heeft dit een positief effect op je gezondheid, vitaliteit en veerkracht. Graag wil ik ook anderen helpen dit gevoel te kunnen realiseren!

Ikigai

Inspiratie haal ik bijvoorbeeld uit een Japans concept dat ikigai heet. Volgens deze Japanse traditie heeft iedereen één of meerdere ikigai: een passie waar we ’s ochtends ons bed voor uitkomen en die de moeite waard is om voor te leven.

In je ikigai komen vier componenten samen: je houdt ervan, anderen hebben er baat bij, je kunt ervoor betaald worden en je bent er goed in. Ik geloof dat ik mijn ikigai gevonden heb en ik help je graag jouw ikigai ook te vinden!

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te helpen rust en balans te creëren. Dit doe ik door mensen te helpen ontdekken dat ze andere keuzes kunnen maken die beter aansluiten bij hun werk- en/of privésituatie. Veranderen is niet alleen spannend, maar ook moedig en leuk. Met als resultaat meer zelfinzicht, grotere mate van ontspanning en een gevoel van vrijheid. 

Methodieken

Werkwijze

Mijn focus ligt altijd op het vlak van talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en positieve gezondheid. De persoon staat hierbij centraal. In gesprekken met mensen ga ik op zoek naar beweegredenen. Waarom doet men de dingen die ze doen? Gebeurt dit vanuit passie en geluk, of kost dit veel energie? En wat betekent dit voor de toekomst? Samen gaan we op zoek naar een persoonlijke en praktische oplossing dat het beste bij iemand naar boven haalt.

CSR-methode

Voor de coaching bij stress en burn-out maak ik gebruik van de CSR-methode. Deze wetenschappelijk bewezen methode is een psychobiologische aanpak voor stressklachten en burn-out met begeleiding op het gebied van lichaam, psyche en gedrag.

Als gecertificeerd CSR-coach®, verbonden aan het CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht, houd ik mijn kennis en vaardigheden scherp. Mijn coachkwaliteit wordt gewaarborgd door supervisie, evaluatie en bijscholing. Dit betekent dat je verzekerd bent van kwalitatieve coaching die echt helpt.

‘Uit je hoofd, in je lijf’

Ook ben ik aangesloten bij het platform ‘Uit je Hoofd, In je Lijf’ en maak ik gebruik van de ‘Aanpak van Stress’ methodiek. Deze methode biedt een praktische manier om anders met gedachten en gevoelens om te gaan.

Kosten

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van de vraag wordt de duur van de begeleiding en het aantal gesprekken afgesproken. Omdat ieder traject maatwerk is, zal ik voor de start van een traject een offerte opmaken.

Plan een afspraak

Neem contact op

Wil jij graag aan jezelf werken, signaleer je knelpunten bij een medewerker óf zijn er
binnenkort veranderingen op komst die van invloed kunnen zijn op (de balans van)
jouw werknemers? Vul het contactformulier in en dan zal ik zo snel mogelijk contact
opnemen.