Feest!

Vandaag vier ik een klein feestje, want mijn website is af en klaar om te delen met de rest van de wereld. En wat ben ik er ontzettend blij mee!

Mijn ideeën over de website zijn volledig tot uiting gekomen. Het hele plaatje klopt, dat is ook wat ik tot nu toe terug hoor van het selecte groepje mensen dat de site al heeft mogen bekijken.

In de afgelopen maanden is er heel hard gewerkt aan deze site door Lonneke Wijma van Puur Lonneke. Het fijne aan de samenwerking met Lonneke is dat ze echt kennis van zaken heeft. Ze heeft een duidelijk proces voor ogen en heeft iedere tussenstap met mij gedeeld en afgestemd. Lonneke is heel creatief en is aan de slag gegaan met mijn wensen, maar ze heeft ook regelmatig een alternatief voor mijn neus gegooid, waardoor ik ook weer aan het denken werd gezet. Het eindresultaat mag er zijn en ik ben er enorm trots op!

Bij het vieren van een feestje hoort ook een traktatie. Daarom bied ik een korting van € 200,-aan op de totale kosten voor een coachtraject Aanpak van Stress. Deze korting geldt voor iedere aanmelding tussen 26 mei 2021 en 15 juni 2021.

Wil jij ook meer balans ervaren tussen denken en voelen? Heb jij last van stressklachten en wil je die verminderen? Kan je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken door middel van een combinatie van persoonlijke coachgesprekken en een online leeromgeving?

Ben jij geïnteresseerd in dit coachtraject of wil je graag meer informatie voor jezelf of voor één van je medewerkers? 

Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier op mijn website of check www.uitjehoofd-injelijf.nl en wie weet werken we binnenkort samen aan het verhogen van jouw mentale fitheid!

#aanpakvanstress #uitjehoofdinjelijf #mentaalfit #stress #coaching #hradviseur #hr #ontspanning #mentaalvitaal #positievegezondheid #balans #vitaliteit

Plan een afspraak

Neem contact op

Wil jij graag aan jezelf werken, signaleer je knelpunten bij een medewerker óf zijn er
binnenkort veranderingen op komst die van invloed kunnen zijn op (de balans van)
jouw werknemers? Vul het contactformulier in en dan zal ik zo snel mogelijk contact
opnemen.