header coaching bij stress anouk bisschops

- Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren -
"Loesje"

Is dit herkenbaar voor jou?

Is dit herkenbaar voor jou?
 • Pieker je veel en maak je je zorgen over wat er zou kunnen gebeuren?
 • Draait jouw hoofd overuren om alles bij te kunnen houden?
 • Heb je last van stress, vermoeidheid, spanning en onzekerheid en weet je niet meer wat het is om een rustig hoofd te hebben?
 • Vind je het lastig om je grenzen te stellen/te bewaken?
loopbaan inspiratie

Hilda, begeleider dagbesteding:

De combinatie van online opdrachten en gesprekken met de coach heb ik als erg prettig ervaren. Ik kon daardoor op mijn eigen tempo aan mezelf werken. Ik voel me nu weer veel sterker in het leven staan.

Anja, verzorgende IG:

Het fijne aan deze training is de opbouw in modules, die steeds een stapje verder gaan in het omgaan met stressvolle situaties. Leren om mijn gevoel serieus te nemen en grenzen aan te geven, was voor mij een tocht vol hindernissen. Op weg naar de eindstreep zorgden de tussentijdse contactmomenten ervoor dat ik  "bij de les bleef en de boel niet liet versloffen"  Bijna onmerkbaar maakte ik kleine stapjes, waarvan ik me pas bewust werd, toen ik terug las wat ik in de eerste modules aan belemmeringen ervoer. Een mooi proces van groei en bewustwording. 

 

Sharon, pedagogisch medewerker

Aan het begin van de training had ik erg veel last van stress, onzekerheid en negatieve gedachtes, dit maakte mij erg ongelukkig. Door de training en de gesprekken met Anouk ging het steeds een beetje beter met mij en kon ik de stress en negatieve gedachtes beter los laten, waardoor de onzekerheid en het ongelukkige gevoel ook afnamen. Het was fijn om met iemand te kunnen praten en met de training heb ik geleerd om anders naar mijn gedachtes te kijken en waar je niets aan kunt veranderen los te laten. 

Als 1 of meerdere punten herkenbaar zijn voor jou,
dan is het tijd om er nu iets aan te doen!

Als 1 of meerdere punten herkenbaar zijn voor jou,<br> dan is het tijd om er nu iets aan te doen!

Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aan kunnen, dan is er sprake van een balans tussen denken en voelen.
Maar omdat het denken zo wordt gestimuleerd in de maatschappij, blijft het voelen bij de meeste mensen sterk achter. Sterker nog, we zijn emoties als iets ingewikkelds gaan beschouwen, waar weinig grip op te krijgen is.
Het gevolg is dat veel mensen nauwelijks meer in staat zijn om hun eigen gevoelens te herkennen en erkennen.
Liever stoppen we ze weg, eten of drinken we ze weg of we relativeren erop los.
Maar gevoelens zijn krachtig en laten zich niet goed wegstoppen.
Emoties voelen we terug in ons lichaam en als we er niets mee doen, blijven ze daar opgesloten en richten er schade aan.
Of ze komen er op een later moment alsnog op krachtige wijze weer uit.

lucht met wolken anouk bisschops

Wat levert het traject jou op?

Wat levert het traject jou op?
 • Balans tussen denken, voelen en doen
 • Méér innerlijke rust en energie
 • Beter omgaan met stressvolle situaties: (eerder) herkennen en effectief reageren
 • Inzicht in je eigen gedachten en emoties
 • Groter zelfvertrouwen; durven vertrouwen op je eigen gevoel
 • Makkelijker relativeren

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
 • Tijdens het intakegesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Jij bent in de gelegenheid om meer te vertellen over jouw doelstellingen en ik vertel jou meer over het traject.
 • De basis van een coaching traject is een wederzijdse klik en vertrouwen. Als dit aanwezig is, maken we afspraken voor het vervolg en gaan we samen aan de slag!
 • Het traject bestaat uit 6 – 8 persoonlijke coaching gesprekken van ca. 1,5 uur.
 • Naast onze persoonlijke gesprekken, ga je zelf aan de slag in de online leeromgeving. Je ontvangt van mij inloggegevens om je eigen account aan te maken. In deze leeromgeving worden oefeningen en theorie aangereikt om beter met je stressklachten te leren omgaan.
 • De duur van het programma is ongeveer 4 tot 6 maanden.
 • Als je alle modules van de training hebt doorlopen, zullen we tijdens een evaluatiegesprek stil staan bij de vraag wat dit traject jou al heeft opgeleverd en maken we een plan van aanpak waarin je beschrijft hoe je deze winst kunt behouden.
Coaching bij stress

Als coach ben ik aangesloten bij het platform www.uitjehoofd-injelijf.nl, een netwerk van coaches en trainers. Gezamenlijk werken we aan een continue doorontwikkeling van de training en coaching en delen we ervaringen om van elkaar te leren en elkaar te helpen cliënten nog beter te begeleiden.

Play Video

Kosten

Kosten

Afhankelijk van de vraag wordt de duur van de begeleiding en het aantal gesprekken afgesproken.
Omdat ieder traject maatwerk is, zal ik voor de start van een traject een offerte opmaken.

 

Contact

<b>Contact</b>

Je kunt mij bereiken door te mailen naar info@anoukbisschops.nl

Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je zoeken om een eerste afspraak in te plannen.